Info

 

Light Microblading & Micropigmentointi on kulmamuotoilua jolla on mahdollista saada luonnolliset, symmetriset ja huolitellun näköiset kulmat. Toimenpiteellä voidaan luoda puuttuvat kulmat, vahvistaa omia ja korjata epäsymmetriaa. Väripigmentti laitetaan ihon pintakerrokseen. Light Microbladingissa karvoja tehdään ohuella terällä jossa on useita pieniä neuloja. Light Microblading- tekniikalla saadaan vielä ohuempia sekä luonnollisempia karvoja kuin perinteisellä microbladingilla. Micropigmentointi tehdään koneella jossa yksi neula. Käytössäni ovat Swiss Colorin sekä Phibrowsin pigmentit jotka ovat markkinoiden puhtaimmat, turvallisimmat sekä säilyttävät sävynsä paremmin haalistuessaan.

Micropigmentointi on koneellinen menetelmä jolla on mahdollista toteuttaa puuterikulmat, 3D-kulmat tai niiden yhdistelmä. Micropigmentointi kestää 1-2- vuotta riippuen ihotyypistä ja elintavoista. Puuteritekniikalla saadaan ns. väritetty, pehmeä pohja jolla saadaan meikatumpi lopputulos. 3D-karvatekniikalla luodaan yksittäisiä karvoja ja sitä voidaan yhdistää puuteritekniikkaan. Micropigmentointi tehdään ihon pintakerroksiin vrt. perinteinen kestopigmentointi ja käytössäni ovat uusimmat menetelmät sekä ohuimmat neulat joilla karvatekniikalla on mahdollista saada hyvin luonnollinen lopputulos.

Jos olet tulossa toimenpiteeseen niin suosittelen lukemaan seuraavan infopaketin huolellisesti. Voit varata myös ajan maksuttomaan konsultatioon osoitteessa www.goalas.fi!

Milloin toimenpide ei sovellu?

Esteitä Light Microbladingille tai Micropigmentoinnille ovat raskaus, HIV, Roaccuttan lääkekuuri (täytyy olla 12 kk viimeisimmästä hoidosta), verenohennuslääkkeet, diabetes (täytyy olla lääkärin lupa toimenpiteeseen), verenpainetauti (täytyy olla lääkärin lupa toimenpiteeseen), verenvuototauti, puuduteaineallergia (vaikuttava aine lidokaiini), ihottuma kulmien alueella tai keloiditaipumus. Luomet kulmien alueella on mahdollista kiertää. Käsittelyyn tarvitaan aikuisen lupa alle 18-vuotiaille. Kulmien teon jälkeen tulisi odottaa 4 kk, jotta voi luovuttaa verta (perustuu Euroopassa noudatettaviin säädöksiin). Imetys ei ole este, mutta pigmentit voivat pysyä huonosti. Botoxin ottamisesta tulisi olla kulunut 2 viikkoa ennen toimenpidettä.


Jos epäröit voiko toimenpidettä tehdä tai mieleesi tulee kysymyksiä käsittelystä, niin ota yhteyttä!


 
IMG_2294.JPG
Phibrows Supe ja Swiss Color

Phibrows Supe ja Swiss Color

PIGMENTIT

Käytössäni ovat Swiss Colorin ja Phibrowsin Supe pigmentit. Micropigmentoinnissa käytössäni ovat Swiss Colorin pigmentit. Olen halunnut käyttööni markkinoiden puhtaimmat ja turvallisimmat pigmentit. Swiss Colorin pigmentit eivät sisällä rautaoksideja joten värit säilyttävät sävynsä paremmin haalistuessaan. Raaka-aineiden laatu täyttää (ResAP 2008 1) kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset. (Swiss Color- maahantuoja).

Microblading Phibrows Supe pigmentit ovat viidennen sukupolven Phiacademyn kehittämiä värejä, suurin ja tunnetuin PMU-akatemia maailmassa. Supe- sarjan pigmentit ovat kehitetty korkeiden eurooppalaisten standardien mukaisesti, eivätkä ole haitallisia iholle. Värit haalistuvat hitaasti ja kauniisti säilyttäen halutun sävyn pitkään, kunnes pigmentti katoaa kokonaan. Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen pigmentti, jonka valmistaja takaa pitkäkestoisen lopputuloksen sekä muuttumattoman värin parantumisenkin jälkeen. (Phibrows- maahantuoja)

 

 


toimenpide

Ennen toimenpidettä kyselen toiveesi lopputuloksesta eli luonnollinen vs. meikattu. Muoto ja väri katsotaan ja suunnitellaan huolellisesti. Kulmat mitataan, piirretään ja muoto tarkistetaan sovelluksella.

Light Microbladingissa (kuvassa oikealla) ensimmäinen kierros tehdään ilman puudutetta ja sitten puudute lisätään. Micropigmentoinnissa voidaan käyttää tarpeen mukaan pintapuudutetta etukäteen. Puuduteaineallergisille ja erittäin kipuherkille toimenpidettä ei suositella.

Toimenpiteeseen on varattava n. 3h, ja jos pohjalla on vanha pigmentointi niin enemmän. Laitathan viestiä, jos sinulla on haalistunut tai vanha pigmentointi alla.

Toimenpiteen jälkeen iho voi punoittaa hetken. Iho on erittäin tärkeä pitää puhtaana, eikä kulmia saa kosketella. Kulmat ovat kaikista tummimmat tekopäivänä ja sitä seuraavina päivinä. Sen jälkeen kulmat vaalenevat jonka jälkeen väri taas syvenee. Lopullinen tulos näkyy n. 4 viikkoa käsittelystä.

 

IMG_2621.JPG

IMG_2643.JPG

jälkihoito

Saat mukaasi voidetta, joka on tarkoitettu kulmien jälkihoitoon. Hoitovoidetta voi laittaa useammin heti seuraavana päivänä toimenpiteestä, mutta muutoin aamuin illoin varovasti levittäen. Vältä aurinkoa, saunomista ja uimista viikko, alueen meikkaamista ja hikiliikuntaa 5 - 7 päivää. Kulmat on suojattava aurinkosuojalla auringonpaisteessa. Suojaksi sopii lapsille tarkoitettu aurinkosuojavoide. Kun meikkaat, puhdista meikit esim. puhdistusliinalla kulmat kiertäen. Vältä solariumia kaksi viikkoa, äläkä värjää kulmia kahteen viikkoon. Saat mukaasi jälkihoitoon vielä erillisen ohjeen.

Täysin parantunut lopputulos näkyy noin neljän viikon päästä. Toimenpiteen jälkeen ihoon saattaa tulla rupea tai iho hilseilee. Tärkeää olisi olla repimättä rupea, jotta pigmentti ei poistuisi sen mukana. Älä myöskään rasvaamalla rasvaa rupea/hilseilyä irti. Täytyy huomioida, että lopputulos on valmis vasta vahvistuksen jälkeen. Usein osa kulmista haalistuu enemmän mutta vahvistuksessa nämä saadaan korjattua. Aloitan mieluummin vaaleammalla kuin tummalla värillä joten jos väri tuntuu liian hennolta, voidaan sitä myös tummentaa vahvistuksessa. Osa tarvitsee vielä kolmannen vahvistuksen. Vahvistus tehdään 4-8 viikkoa ensimmäisen kerran jälkeen ja siihen aikaa varataan noin 1-2h tai enemmän, riippuen siitä, miten pigmentti on pysynyt.

Light Microbladingilla lopputulos kestää noin vuoden, mutta on mahdollista, että se kestää iholla jopa 1,5 – 2- vuotta. Micropigmentointi pysyy 1-2- vuotta. Pysyvyys riippuu paljon ihmisestä ja ihotyypistä. Rasvoittuvalla iholla pigmentin pysyvyys on huonompi. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen pysyvyyteen vaikuttaa paljon hoito-ohjeiden noudattaminen. Esimerkiksi aurinko haalistaa pigmenttiä, rasvaisella iholla pigmentti ei pysy niin hyvin ja ohut aikuinen iho pitää pigmentin paremmin kuin nuorempi iho. Kosmetiikka, hoidot ja mekaaninen kulutus vaikuttavat pysyvyyteen. Ohuemmalla aikuisella iholla parempi vaihtoehto microbladingille on micropigmentointi 3D-karvatekniikalla.