900F4AD9-DBA5-43C6-A53A-046CDA6A041F.JPG

Olen Jemina Kulluvaara, jonka pitkäaikainen kiinnostus kauneudenhoitoon johti siihen että päädyin opiskelemaan Sharp Browsin koulutuksessa microbladingin saloihin. Olen käynyt Artist 3.0- koulutuksen kesäkuussa 2018, jossa tekniikkana on Light Microblading. Light Microblading- tekniikalla saadaan luonnollisempi ja kauniimpi lopputulos verrattuna perinteiseen microbladingiin. Huhtikuussa 2019 palveluvalikoima laajenee käytyäni micropigmentoinnin peruskoulutuksen jossa perehdyttiin puuterikulmiin sekä 3D-kulmiin karvatekniikalla. Koulutus oli Consult Lady Oy:n toteuttama.

Olen ammatiltani optikko, mutta kaipuu luovaan käsityöammattiin yhdistettynä asiakaspalveluun johti uuteen aluevaltaukseen. Harrastan valokuvausta ja visuaalisuus on aina kiehtonut minua. Tulevaisuudessa toivon näkeväni paljon uusia ihania asiakkaita, joiden kanssa yhdessä toteutamme unelmiesi kulmat.

Tammikuusta 2019 alkaen toimipisteeni on Goalasissa osoitteessa asemakatu 17. Keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen ja palveluihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.goalas.fi josta löytyy myös oma ajanvaraukseni.